nuffnang adv

Friday, March 18, 2011

::~UiTM Sentiasa di Hatiku~::

salam ouls...

Baru je cik mpk post kan pasal ketidakpuasan hati kat student cik mpk..tp lepas cik mpk baca satu artikel yang disiarkan di ruangan forum Utusan Malaysia bertarikh 8 Mac 2011 yang ditulis oleh Saudara Fikri Jumiran. Secara drastiknya telah menaikan semangat cik mpk untuk terus berjuang dalam memartabatkan anak bangsa kita...wah..semangat tu.dan cik mpk sgt bangga dengan student ni..kalau la dia student cik mpk kan best..huihuh..ini article nyer yer..


semoga kita semua dapat bersama-sama merealisasikan impian anak bangsa kita..amin...sapa nk baca..boley right click n save yer...sbb file ni besor sgt...

3 comments:

  1. tak jadi masalah nak jadi student cik mpk :)

    ReplyDelete
  2. sama fikrijumiran...nak jd student saya pun bolehh...heheheh

    ReplyDelete