nuffnang adv

Sunday, July 29, 2012

::~ABC a.k.a Allah Bagi Cuti~::

As salam uols,

For the 1st time miss P cik mpk dtg pada masanya..without pil perancang...huhu..last cycle cik mpk makan pil vitex untuk membetulkan hormon , sapu krim progestron untuk menambahkan hormon progestron dlm badan..org yg ada PCOS mcm cik mpk ni..mmg kekurangan hormon progestron..yg byknya hormon estrogen..biasanya hormon estrogen ni byk pada org lelaki sepatutnya...salah satu punca utama PCOS adalah inbalance hormon...pendek kata byk hormon lelaki dlm badan kita..tu yg bulu byk tu...huhu..ada misai n janggut bagai..tp xde la selebat org lelaki..conflict identitty nanti.hahaa

cik mpk nk share ubtan2 TTC cik mpk bulan ni..berkat bulan ramadhan ni..cik mpk berdoa agar dimakbulkan semua doa2 cik mpk dan bakal2 ibu TTC untuk dpt anugerah Allah s.w.t ni..AMIN...

1) Vitex
ni pil vitex...kegunaan dia utuk 
 Vitex, juga dikenali sebagai agnus castus, memberikan sokongan menyeluruh yang anda perlukan untuk membantu dengan ketidakselesaan berkala, perubahan mood sederhana, kekejangan dan payu dara yang dikaitkan dengan kitaran haid dan perubahan menopaus..

2) krim progestron
Krim ni cik mpk dh last cycle lg..masa tu period cik mpk spotting2 je..bila cik mpk sapu krim ni..terus darah kuar hitam2 n berketul2...sgt puas hati hokayy

Krim Progestron
Kedua2 produk ni ..cik mpk beli online je..cik mpk beli kat hamil comel punya FB... http://www.facebook.com/hamil.comel kawan2 yg nk try..boleh la berhubung terus ngan puan hamil comel ni..sgt2 baik..informative..huhu.

Selain dr tu jgk, cik mpk pun dh dpt turunkn berat badan..cik mpk dh brenti mkn metformin..sebelum ni cik mpk mkn metformin..utk 3 bulan..cik mpk dpt turun 4 kg je..dari 80kg ke 76 kg...lepas tu kwn cik mpk recommend satu produk yg skrg tgh melatop bom bom bom kau...haah..ACAI BERRY...korang mesti pernah dgr..sbb kat FB ramai yg tgh post tu..tp korang kn hati2..sbb byk yg x ori..kn pandai pilih uols...

Acai Berry ni ada byk packaging...ada dr hongkong, indon n malaysia..sebagai seorang rakyat malaysia yg berjiwa 1 Malaysia...cik mpk hanya membeli yg dr Malaysia saje...huh..walaupun harga sedikit berbeza..tp janji puas hati kan uols...

3. Acai Berry Dietary Supplement 

so, saper2 yang berminat nk mengetahui dengan lebih lanjut ttg acai berry ni..leh tnya cik mpk k..i'Allah cik mpk akan kongsi segala pengalaman cik mpk ambil pil ni..selama 3 minggu dan dh turun sebanyak 5kg uols..sekarng berat cik mpk dh 71..1 kg lagi nk kuar dr kepongpong 7 series..hahaha i suka uols..hahha..kalau ada sapa2 yang berminat nk beli acai berry ni ngan cik mpk..just leave ur email or phone number here...i will call you..huhu..

~cik mpk~

5 comments:

  1. cik mpk, leh bg info psal acai beri dok?? cim mpk jual ko?
    nti emel deh lolin..
    hijaujeans@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum
    nanti tlg emailkan tentang acai berray nie
    sy komfius .
    ape bezanye botoi biru ngan putih ?

    ReplyDelete
  3. ini email saya
    danielhazmin@gmail.com

    ReplyDelete
  4. lolynn and daniel...cik mpk dh email...

    ReplyDelete
  5. nie email saye,
    anababycyg2gmail.com

    ReplyDelete