nuffnang adv

Friday, June 15, 2012

::~LD VENUS GOLD & IG6 Colostrum Cookies~::

assalamualaikum oulsss...

iols kat sini alhamdulillah sihat sejahtera hendaknya...iols kan dh janji dan hupdate blog ni hari2..hahahah...jgn hot2 chicken tooottt dah la...

ok melihat pd tajuk cik mpk pd kali ini...cik mpk bukan nk mempromosikan atau menjual produk...cik mpk xde la ahli ke hapeee kan...cuma nk share kat uols seme ttg prosuk yg cik mpk tgh ambil sekarang ni...

LD VENUS GOLD
kenapa cik mpk ambil benda ni...

cik mpk ambik utk regularkan period cik mpk je..tp kesan dia sgt memberansangkan..mungkin ianya sesuai dengan hormon dlm badan cik mpk ni...so far cik mpk dh minum dalam 14 botol kecik cute mute dia dah..cik mpk dh nampak perbahannya...contohnya:
1. tiada lg kelembapan di MISS V cik mpk..hahahah...biasa la kan..pompuan ni slalu lembab kat situ...so kn la pakai pantyliner kan...tp cik mpk dh xyah pakai pantylinerr dh..sbb dah kering...
2. yg paling ketara ialah kulit cik mpk skrg..especially tang muka ku ini..haha..dah rasa cam lembut dan licin..pori2 cik mpk yg luas melata tu dan sempit ckit....tu cik mpk like sgt2 tu
3. kawasan ketiak pun...dh pudar warnanya..sbb kesan pakai deodorant kan...so dh nampak cerah...

so harapan cik mpk..cik mpk akn ambil benda ni sampai cik mpk pregnant nanti..tu janji cik mpk..amiinnn

IG6 Colostrum cookies
haaa....benda ni plak adalah biskut,.,,ni la jajan cik mpk bila perut cik mpk menyanyi2 kecil..biskut ni sgt sedap dan healty..bcoz xde lemak trans tu..biskut ni diperbuata drpd susu awal lembu..bukan awal ashaari yer..hahahha..so..bila mkn biskut ni..dia cepat kenyang...dan akan membuat cik mpk nk minum air...so sekarang ni... sehari cik mpk boleh minum dr 3-4.5 liter...kelas x...dh mcm tangki air bergerak kan....

so itu je la yg cik mpk nk kongsi ngan uols hari ni..bukan nk berniaga..cuma nk berkongsi...kelas tag tag line iols...

ok bye

6 comments:

  1. LD VENUS rego dlm rm180 utk 20 botol...bulan pertama minum 2 botol sehari..pah tu minum sebotol sehari je..time period xleh minum

    kalu sekuk IG6 tu...dale RM 30 miie..sedak mie...

    ReplyDelete
  2. berminat la..nanti nk try la

    ReplyDelete
  3. bules sgt mrs rons...nati just sms cik mpk yer..sbb cik mpk pun nk beli lg ni..br ni tinggal ckit je lagi

    ReplyDelete
  4. Blh whtspp sy 0142320301 sy berminat

    ReplyDelete
  5. Blh whtspp sy 0142320301 sy berminat

    ReplyDelete